JONAS VERLINDEN

Dag iedereen, Ik ben Jonas Verlinden, mede-oprichter van Prove.u.
Ik ben een geboren Puursenaar en heb een bachelor diploma leerkracht LO en Biologie. In mijn vrije tijd ben ik enorm veel bezig met basketbal en probeer ik het beste uit mijn sportieve carrière te halen.
Ik behaalde ook een trainersdiploma bij VTS: niveau instructeur B. Vanuit mijn ervaringen uit het topsportmilieu en coaching haal ik heel veel inspiratie en kennis voor één van mijn grootste passies: jongeren en volwassenen helpen met het bereiken van hun sportieve doelen, dit kan zowel in het water zijn als op het droge.

Ik ben ervan overtuigd dat met een juiste, doordachte aanpak en een flinke dosis wil, de vooropgestelde doelen bereikt kunnen worden. Wacht niet langer en contacteer ons om samen jouw doelen na te streven.

CONTACTEER MIJ

ILKA VAN DE VYVER

Ik ben Ilka Van de Vyver, mede-oprichter van Prove.uIk ben 27 jaar en doe aan topsport volleybal (kapitein Yellow Tigers). Hierbovenop heb ik een bachelor diploma LO & bewegingsrecreatie + instructeurdiploma volleybal.
 
Graag wil ik mijn ervaringen delen met enthousiastellingen door persoonlijke begeleiding aan te bieden in het zwembad voor jongeren(-12j) en op sportief-fysiek vlak voor alle leeftijden.
 

LOUKA  SMET

Louka is 22 jaar en heeft een diploma fitness instructeur en sportverzorger op zak. Daarnaast is ze nog bezig met het behalen van een diploma als voedingsconsulente. Dat wil zeggen: Alle troeven die nodig zijn om jullie zo goed mogelijk te begeleiden 💯

Binnen Prove.U kan je bij Louka terecht voor personal trainingen en zal ze ook soms de groepslessen begleiden, zoals onze eerstvolgende Core Stability Wednesday op 1 september 💪

Met haar eerdere ervaringen als personal coach en coach in ‘sports aerobics’ zijn we er heel zeker van dat je bij haar goed zit 🤩

“Mijn grootste doel als trainer is het beste uit elke sporter naar boven te halen zodat ze hun sportieve doelen kunnen behalen.”

Boek snel je afspraak via de link in bio en maak van Louka je favorietje sportmaatje 🤸

Your goal, our mission ❤️

CONTACTEER MIJ