JONAS VERLINDEN

Dag iedereen, Ik ben Jonas Verlinden, mede-oprichter van Prove.u.
Ik ben een geboren Puursenaar en heb een bachelor diploma leerkracht LO en Biologie. In mijn vrije tijd ben ik enorm veel bezig met basketbal en probeer ik het beste uit mijn sportieve carrière te halen.
Ik behaalde ook een trainersdiploma bij VTS: niveau instructeur B. Vanuit mijn ervaringen uit het topsportmilieu en coaching haal ik heel veel inspiratie en kennis voor één van mijn grootste passies: jongeren en volwassenen helpen met het bereiken van hun sportieve doelen, dit kan zowel in het water zijn als op het droge.

Ik ben ervan overtuigd dat met een juiste, doordachte aanpak en een flinke dosis wil, de vooropgestelde doelen bereikt kunnen worden. Wacht niet langer en contacteer ons om samen jouw doelen na te streven.

CONTACTEER MIJ

ILKA VAN DE VYVER

Ik ben Ilka Van de Vyver, mede-oprichter van Prove.uIk ben 27 jaar en doe aan topsport volleybal (kapitein Yellow Tigers). Hierbovenop heb ik een bachelor diploma LO & bewegingsrecreatie + instructeurdiploma volleybal.
 
Graag wil ik mijn ervaringen delen met enthousiastellingen door persoonlijke begeleiding aan te bieden in het zwembad voor jongeren(-12j) en op sportief-fysiek vlak voor alle leeftijden.