SAMENWERKINGEN

NINE SQUARED

Om jullie van een ideale outfit te voorzien tijdens onze workouts zijn we op zoek gegaan naar een kwaliteitsvol merk dat ons zo goed mogelijk kan ondersteunen. Na een lange speurtocht zijn we uiteindelijk gekomen bij Ninesquared, een Italiaans merk gespecialiseerd in sportkleding.

Van sportjassen tot kousen, van joggings tot T-shirts, ze hebben het allemaal! Bij interesse, kan je ons altijd contacteren voor bestellingen. Hier kunnen jullie tevens het gamma terugvinden dat wij via Ninesquared aanbieden.

 

STRONG SUPPLIES

Om jullie trainingsresultaten te optimaliseren zijn we op zoek gegaan naar kwaliteitsvolle supplementen die jullie kunnen helpen. We zijn uiteindelijk bij Strong Supplies terecht gekomen, een jong bedrijf uit Brugge dat garant staat voor kwaliteit.

Strong Supplies biedt zowel shakes en gels aan voor, tijdens en na het sporten maar heeft zich ook gespecialiseerd in voedingssupplementen die jou kunnen helpen om je slaap te verbeteren, je immuniteit op te bouwen, je stressniveau te verminderen of jouw energieniveau te verhogen.

Interesse? Bekijk zeker eens hun aanbod op https://www.strongsupplies.com/nl/ Bestelling plaatsen? Vul de kortingscode PROVEU20 in en ontvang 20% korting op al je producten!