SAMENWERKINGEN

NINE SQUARED

We hebben ons ingespannen om jullie tijdens onze workouts te voorzien van de ideale outfit. Om dit te bereiken hebben we zorgvuldig gezocht naar een hoogwaardig merk dat ons optimaal kan ondersteunen. Na uitgebreid onderzoek zijn we uitgekomen bij Ninesquared, een Italiaans merk dat gespecialiseerd is in sportkleding.

Of je nu op zoek bent naar sportjassen, kousen, joggings of T-shirts, Ninesquared heeft het allemaal! Als je geïnteresseerd bent, kun je altijd contact met ons opnemen om bestellingen te plaatsen. Ook kun je ons assortiment dat we via Ninesquared aanbieden hier vinden.

6d Sports Nutrition

Een goede workout vereist ook de juiste voeding. Om jullie hierbij goed te kunnen ondersteunen, hebben we een samenwerking met 6d Sports Nutrition, een toonaangevend Belgisch merk!

Alle producten van 6d hebben een wetenschappelijk bewezen effect van 100% en zijn onderworpen aan het strenge anti-dopingprogramma van Informed Sport. Bovendien kiest 6d bewust voor ingrediënten van de hoogste kwaliteit en zo natuurlijk mogelijke smaken. Hun assortiment wordt voortdurend uitvoerig getest en is door professionele en recreatieve atleten beoordeeld als effectief en lekker.

Hyperice